„Femeia-izvorul vieții”
„Femeia-izvorul vieții”

Membrii formațiilor de la Casa de Cultură.

press to zoom
Dansul - Ukrainean
Dansul - Ukrainean

press to zoom
Element de decor
Element de decor

press to zoom
„Femeia-izvorul vieții”
„Femeia-izvorul vieții”

Membrii formațiilor de la Casa de Cultură.

press to zoom
1/201
ULTIMELE STIRI
VIDEO

Martie 07.2018 ,,Femeia - izvorul vieții”

       E început frumos de primăvară, ghioceii își scot căpșorul alb trezindu-se la viață, vestindu-ne că e începutul unui nou anotimp, care ne aduce o frumoasă sărbătoare a celor mai dragii ființe pe pământ care simbolizează viața, dragostea, omenia, blândețea fiind cea mai sacră ființă de pe Terra Femeia-Mamă.

       O cântăm veșnic pe mama din vremuri vechi-stravechi decând au apărut cuvintele graiului matern, fiindcă ea ne-a dat viață din viața ei, ne-a condus primul pas și ne-a vegheat întodeauna la căpătâi.

      Mama este soarele cald și blândal casei la razele căruia ne încălzim sufletele și ne alinăm tristețea în clipe grele.

 ,,Femeia – izvorul vieții” acesta a fost genericul spectacolului care ne-a adunat pe doamnele din satul Isacova în incinta Casei de Cultură pe 7 martie. Angajații Casei de Cultură au organizat această sărbătoare  la un nivel înalt. Urări de bine și felicitării au fost aduse doamnelor  care activeavă în organizațiile din teritoriu, doamnelor care sunt la odihna binemeritata care au lăsat amintirii frumoase în sufletele sătenilor, activând în diverse domenii, mamelor cu mulți copii, dar și tuturor femeielor care au fost prezente la sărbătoare.

          Cu deosebită plăcere au ascultat evoluarea formației de copii ,,Moștenitorii” care  ne-au adus un frumos mesaj de sărbătoare, conducător Zinaida Balaban, formația de dans ,,Doruleț” conducător Diana Balaban, au dat o notă de culoare acestei sărbătorii prin măestria dansurilor prezentate ,,Ciuleandra”, ,,Hora Fetelor”, dans ,,Țigănesc” și un dans popular ,,Ukrainean”. Formația folclorică ,,Răzeșii” au încântat publicul cu un program vast de cântece folclorice, conducătorii: Zinaida Balaban și Ion Ioncu. Cu un buchet demelodii care ne-au emoționat până la lacrimii ne-au felicitat și soliștii: Ana Untmoale, Valeria Surguci, Silvia Vîrlan, Doina Donțu, Nina Ursache, Daniela Bucur, Tatiana Ulan, Ludmila Donțu și alții.

          Un mesaj de felicitare a adresat și primarul satului Gondiu Gheorghe, oferindu-ne florile recunoștinței.

          Mulțumim din suflet organizatorilor acestui frumos spectacol care ne-a însuflețit și ne-a făcut să ne simțim stimate, respectate, iubite și atât de necesare și importante, le dorim în continuare succese, realizării frumoase și sănătate, iar doamnelor:

     Fiecare zi să fie sărbătoare

Și-n dar să primiți o floare

Căci femeia e simbolul vieții

A dragostei și-a divinității

                                                      Un grup de femei din s. Isacova

                                                                                                           

sursa: OPINIA LIBERĂ-5 publicată în data de vineri,15 martie 2019, an.VI, nr. 10 (298).

EVENIMENTE 2019

 

  Martie

     29

,,O seta în devenire” concurs de talente pentru copii de la 5 la 10 ani. În incinta Casei de Cultură la ora 17:00. Vă așteptăm cu drag.

   Aprilie

      06

,,Zâmbet, cânt și voie bună", serată de umor teatralizată . Începutul la ora 18:00. În incinta Casei de Cultură. 

Festilalul raional Pascal

   Aprilie

     00

Isacova Casa de Cultura